Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ! ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!







Στον δικό μας κόσμο του πραγματικού, ένας επαναστατικός πυρήνας μπορεί να είναι μόνο εθνικιστικός ή εθνικοσοσιαλιστικός ή το αποτέλεσμα της ζύμωσης που θα προκύψει από την εσωτερική σύγκρουση των δύο, δηλαδή η σύνθεσή τους σε μια ολιστική αντικαπιταλιστική πλατφόρμα θέσεων και αρχών με κέντρο της το έθνος, την φυλή και την πρωτόγονη κοινότητα αξιών και ζωτικού χώρου. Ένας πυρήνας μπορεί να είναι συγχρόνως φιλοσοφικός, θεοσοφικός, αγνωστικιστικός ή οτιδήποτε άλλο περιέχει και προσδίδει γόνιμο σκεπτικισμό για τον άνθρωπο και την κοινωνική εξέλιξή του στη γη. Ο επαναστατικός πυρήνας εσωκλείει με μυσταγωγικό τρόπο την δική του αλήθεια γύρω από τον κόσμο και για τον κόσμο. Ο πυρήνας είναι ο άδολος κήρυκας της επαναστατικής αλήθειας και αυτή του την αλήθεια υπερασπίζεται με όλες του τις δυνάμεις.


Ένα πράγμα όμως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Επανάσταση που δεν προέρχεται από τα σπλάχνα του έθνους και δεν συντελείται για την εξέλιξη-ανέλιξη ενός έθνους δεν νοείται ως τέτοια. Μπορεί να είναι κατάληψη της εξουσίας ή εξέγερση των φύσει καταπιεσμένων από τα κάτω, ωστόσο δεν είναι επανάσταση. Η επανάσταση είναι μόνο εθνική και κοινωνική. Οποιαδήποτε άλλη ταμπέλα της αποδίδεται, δίχως άλλο κρύβει ιδιοτελή συμφέροντα και δόλιες επιδιώξεις που στοχεύουν στην εξαπάτηση του λαού.


Η επανάσταση συντελείται από τα ανεξέλεγκτα εθνικά στοιχεία που αφιερώνουν την ζωή τους στην ευημερία του έθνους τους και η επανάσταση έχει μονάχα ανελικτική πορεία. Η γνήσια εθνική και λαϊκή επανάσταση δεν πραγματοποιείται με την λεγόμενη έφοδο στον Ουρανό της κοινωνίας ώστε να κατακτηθεί υλιστικά ο ούτως ή άλλως στρεβλός Ουρανός της οικονομίας και της αγιοποιημένης διαφθοράς, όπως διακηρύσσουν κατά οξύμωρο και υπερφίαλο τρόπο οι διεθνιστές. Η επανάσταση γίνεται για να κατανοηθεί ο Ουρανός μεταφυσικά και πρακτικά προκειμένου να διακριθούν οντολογικά οι άριστοι από τους φαύλους και να αποδοθεί κοινωνική δικαιοσύνη στη ζωή των ανθρώπων στη γη. Οι τυφλοί μαρξιστές βλέπουν μόνον υλικές διεργασίες σε όλα τα πράγματα, απομυθοποιώντας την εξελικτική διαδικασία, προδίδοντας υλική αξία στα πάντα.


Το επαναστατικό όραμα είναι ασύμβατο με την ερμηνεία των πάντων με υλικούς όρους. Κάτι τέτοιο θα ήρμοζε μονάχα στο ζωικό βασίλειο, όπου όλα γίνονται για την κατάκτηση της τροφής. Στον δικό μας κόσμο του πραγματικού, ο αγώνας των ανθρώπων υπερβαίνει κατά πολύ τις υλικές ανάγκες και επεκτείνεται στην εμπέδωση μιας ανώτερης ερμηνείας του υλικού κόσμου. Η στείρα οικονομική θεώρηση προσήκει μονάχα σε εγκεφαλικά ανάπηρους.  
Όλα βασίζονται στην αρχή. Πολλά μπορεί να λεχθούν για την αρχή. Προτιμούμε να  μιλήσουμε με το στόμα μεγάλων και σοφών ανδρών της ιστορίας…  
“Πλείον ή ήμισυ του παντός είναι αρχή” απεφάνθη ο Σταγειρίτης Αριστοτέλης…
Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων σοφών ο Κινέζος φιλόσοφος  Λάο Τσε που έζησε τον 6ο αιώνα π.Χ… 

Μπορούμε να αναφέρουμε πολλά περισσότερα παραδείγματα που να συγκλίνουν προς την προτροπή μας στην δημιουργία επαναστατικών πυρήνων δράσης και δημιουργίας. Οι επαναστατικοί πυρήνες ρέπουν προς την καταστροφή των δομών του υπερκρατικού τερατουργήματος που ως άλλη Λερναία Ύδρα γεννάει διαρκώς ασυνείδητους υποτακτικούς σε κάθε πατρίδα, ωστόσο πρόθυμους να πεθάνουν ασκόπως και αδόξως για τα συμφέροντά του με αντάλλαγμα λίγες ψωροδεκάρες. Το κράτος είναι μια μηχανή που τρέφεται με ανθρώπινες σάρκες. Ο επαναστατικός πυρήνας τερματίζει την απάνθρωπη και ψυχοφθόρο διαδικασία της ανακύκλωσης μαζοψυχής στις κοινωνίες. Ο επαναστατικός πυρήνας σκοπεύει στην εξάπλωση του λόγου του απ’ άκρου εις άκρον της οικουμένης. Η διεθνοποίηση της αντίστασης των κοινωνιών στην άνευ όρων υποταγή τους είναι καθήκον του επαναστατικού πυρήνα κάθε πατρίδας.   

Ο πυρήνας, φύσει επαναστατικός, θέτει την εθνική και κοινωνική επανάσταση στο κέντρο των αναζητήσεων και των στοχευόμενων πυρών των μελών του. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον εκείνος συγκροτείται. Ένας υγιής πυρήνας, τουλάχιστον από ότι έδειξε ως σήμερον η ιστορία της ανθρωπότητας, εξαιτίας της σπερματικής αλήθειας που εσωκλείει, όπως αρχικώς ελέχθη, μπορεί να εξελιχθεί παντοιοτρόπως. Ο πυρήνας ενδέχεται να παλέψει μόνο με τις δυνάμεις των μελών του και να εξοντωθεί ή να καταδικαστεί σε πολιτικό αφανισμό, είτε να επεκταθεί και να αναβαθμιστεί επιχειρησιακά στρατολογώντας νέα ικανότερα μέλη ώστε να δημιουργήσει νέους πυρήνες που θα δράσουν στο πλαίσιο ενός αόρατου δικτύου πυρήνων που θα συνεργάζονται άτυπα μεταξύ τους, είτε ακόμα και να μετεξελιχθεί σε μαζικό λαϊκό κίνημα αν τα μέλη του το επιθυμούν και οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Ένα επιπρόσθετο στοιχείο για την ιδεολογική καθαρότητα ενός επαναστατικού πυρήνα είναι να παραμείνει μακριά από οποιαδήποτε επιρροή, τόσο της αριστεράς όσο και της δεξιάς και των παραφυάδων αμφοτέρων. Αν μπολιάσει το ταξικό μίσος στις καρδιές των μελών του πυρήνα, θα δηλητηριάσει τις ψυχές τους και θα διαβρώσει την συνοχή του αλλά και την προσήλωση τους προς τον σκοπό που υπηρετούν. Στο εσωτερικό ενός πυρήνα πρέπει να επικρατεί αυστηρή πειθαρχία, να υπάρχει απόλυτη μυστικότητα όσον αφορά στις δραστηριότητες του, διαφάνεια, ήθος και ειλικρίνεια στις σχέσεις των μελών που συμμετέχουν στις δραστηριότητές του, ώστε να αποφευχθούν οι πάσης φύσεως ίντριγκες και η ανάδειξη των εξουσιαστικών στοιχείων του ανθρώπινου χαρακτήρα. Ο επαναστατικός πυρήνας φύσει φέρει το εξουσιαστικό στοιχείο στο εσωτερικό του. Επιπρόσθετες εξουσιαστικές τάσεις μπορεί να αποβούν καταστροφικές για τον ίδιο τον πυρήνα, τα μέλη του και τον ευλογημένο σκοπό της επανάστασης.  

Ο επαναστατικός πυρήνας αγωνίζεται πέρα από τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς και αδιαφορεί για τους επίσημους νόμους και τους συμβατικούς κανόνες της καθημερινής ζωής, βάσει των οποίων η κοινωνία διατηρείται σε ένα επίπεδο εθελοδουλείας. Ο πυρήνας διαθέτει την δική του μοναδική επαναστατική ηθική για τα πράγματα και πως πρέπει αυτά να έχουν υπόσταση σε μια δίκαιη κοινωνία. Έχοντας ξεπεράσει το φράγμα δεξιάς-αριστεράς, αντιμετωπίζει τους πολιτικούς φορείς (κόμματα και συλλόγους) ως απλά μέσα για την επίτευξη των σκοπών του. Ο πυρήνας εξαπλώνεται παντού μέσα στην κοινωνία και όραμά του είναι να δημιουργήσει τις εκρηκτικές καταστάσεις που θα εξυπηρετήσουν τους ευλογημένους σκοπούς του. Αντιλήψεις και πρακτικές που ενισχύουν την δομή της αστικής κοινωνίας δεν είναι ανεκτές από τα μέλη του πυρήνα. Την πρωτοκαθεδρία όσον αφορά στην ανάπλαση των συνειδήσεων και την επαναστατική διαπαιδαγώγησή  τους έχει κατ’ αποκλειστικότητα ο ίδιος ο πυρήνας. Επομένως, ο πυρήνας δεν επιτρέπεται κατά καμία έννοια να συλληφθεί αντιγράφων αλλότριες ρεφορμιστικές αναλύσεις, παρουσιάζοντας τις ως δικές του. Ο πυρήνας έχει την δική του μοναδική γλώσσα. Ο επαναστατικός πυρήνας έχει την δική του φωνή. Μεταφέρει το μήνυμα της νίκης στους κολασμένους με τα δικά του μέσα. Ο πυρήνας συστήνεται αν και εφόσον πιστεύει στην προοπτική της νίκης. Διαφορετικά δεν έχει λόγο ύπαρξης και καταδικάζεται σε αυτοδιάλυση.

Η επαναστατική πρακτική του πολιτικού εξτρεμισμού δεν συνέπεσε ποτέ της με την χρήση κοφτερών και αιμασσουσών λέξεων που λεκιάζουν τα τεφτέρια. Η επαναστατική αντίληψη προέκυπτε πάντοτε στην ιστορία από την εκρηκτική κατανόηση του κόσμου και των εκλογικευμένων αιτιών που οδηγούν στο να του αντιτεθείς-επιτεθείς. Ο επαναστατικός πυρήνας μπορεί να βρει άπειρους τέτοιους λόγους για την αιτιολόγηση της δράσης του, εν αντιθέσει με την κοινωνία που δεν μπορεί να κατανοήσει τα βαθύτερα αίτια της ανάληψης επαναστατικής δράσης από κάποια κομμάτια της ή μεμονωμένα άτομα και αρκείται στο να βυθίζεται στην ιστορική απραξία και συνεπακόλουθα στην ιστορική λήθη. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο. Της κοινωνίας (νεκρό κύτταρο) και του επαναστατικού πυρήνα (ζωντανό κύτταρο). Η κοινωνία παρακολουθεί, ενώ ο επαναστατικός πυρήνας λειτουργεί. Όπως πολύ σωστά έχει λεχθεί, η αντίθεση στην εξουσία είναι ζωτικής σημασίας, όχι ως ξεχωριστή αντίληψη ή ιδεολογία, αλλά ως απαραίτητη προϋπόθεση επιβίωσης. Ο επαναστατικός πυρήνας είναι φύσει αντιτιθέμενος στην εξουσία. Ο πυρήνας αγωνίζεται για να κατακτήσει νησίδες ελευθερίας στην καθημερινή ζωή και να απελευθερώσει εδάφη που κατέχει ο εχθρός.

Ο επαναστατικός πυρήνας είναι κάτι ανώτερο από το επαναστατικό υποκείμενο. Είναι ένα νέο σχολείο, ένα νέο κρυφό σχολειό, είναι το κατηχητήριο των νέων οπλαρχηγών του γένους. Ο επαναστατικός πυρήνας διαπαιδαγωγεί και διαμορφώνει την συνείδηση των μελών του προς τις αρχές της εθνικής και κοινωνικής επανάστασης. Ο πυρήνας είναι ο προθάλαμος της νέας κλεφτουριάς σε κάθε πατρίδα.


O επαναστατικός πυρήνας στην αλληλεπίδρασή του με την κοινωνία οφείλει να παρακολουθεί την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και να ενημερώνεται για κάθε κοινωνική εξέλιξη. Ο πυρήνας πρέπει να δρα ως άλλη μασονική στοά μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι και να αποκωδικοποιεί τα μηνύματα και τις πληροφορίες που φτάνουν στο εσωτερικό του. Παρ’ αυτά, ο πυρήνας δεν πρόκειται να οδηγηθεί στην αλήθεια εξαιτίας όλων αυτών, δεδομένου ότι ο ίδιος είναι ο ζωντανός φορέας της αλήθειας για τον κόσμο. Ωστόσο το κέρδος συνίσταται στο ότι θα εξοικειωθούν τα μέλη του με την κρυπτογραφημένη γλώσσα των εξουσιαστών και θα εντοπίσουν τα τρωτά σημεία τους. Η αποκωδικοποίησή της, η ερμηνεία και η κατάστρωση νέων σχεδίων δράσης βάσει των συμπερασμάτων που θα εξαχθούν από αυτή την διαδικασία είναι αποκλειστικό έργο των μελών του πυρήνα σε κάθε περίπτωση.


Ο επαναστατικός πυρήνας δεν επιχειρεί να αντιπαλέψει τον κόσμο με την ιστορική γνώση του παρελθόντος, τουναντίον χρησιμοποιεί την δική του μοναδική στρατηγική και γνώση ώστε να προσαρμόζονται στα δεδομένα του καιρού του. Τα μέλη του δεν τρέφουν αυταπάτες για το πώς λειτουργεί ο αφαιμακτικός μηχανισμός του συστήματος. Η ιστορία δεν προσαρμόζεται ποτέ στις απαιτήσεις του πυρήνα, ωστόσο ο πυρήνας μπορεί να καλλιεργήσει το έδαφος όπου θα ριζώσουν οι στρατηγικές του επιθυμίες.
Τα μέλη του πυρήνα, κατά τη διάρκεια της εμβόλιμης διαδικασίας στις επίγειες ατράκτους του κοινωνικού εργαστηρίου, οφείλουν να προσηλώνονται στο επίπεδο των τοπικών κοινωνιών, οπουδήποτε χτυπάει ο παλμός των νέων ανθρώπων. Ο πυρήνας θέτει ως κεντρική επιλογή του να απευθύνεται στην νεολαία. Ο πυρήνας είναι επιφορτισμένος με την διεξαγωγή ριζοσπαστικής προπαγάνδας με όλα τα μέσα. Ο πυρήνας λειτουργεί ως αναμεταδότης λογικών και συναισθηματικών κυμάτων προς την κοινωνία, άλλοτε αποκωδικοποιώντας τις αντιδράσεις της στην δραστηριότητά του και άλλοτε πράττοντας αναλόγως στην κατεύθυνση της ψυχικής ανάτασής της. Ο πυρήνας είναι ένα επαναστατικό κοινωνικό εργαστήρι. Είναι αναπόσπαστο μέρος της παραγωγικής διαδικασίας της επανάστασης και τα μέλη του οι ακραιφνείς κοινωνικοί παραγωγοί λόγων και συναισθημάτων.     
Ο πυρήνας διατηρεί την ανεξαρτησία του στο επίπεδο της σκέψης και της δράσης. Δέχεται τις επιρροές του περιβάλλοντος, ωστόσο χάρη στα εκλεκτικά του φίλτρα, συγκρατεί μόνο τα ωφέλιμα στοιχεία και αποβάλλει τα επιβλαβή, προστατεύοντας την υπόθεση της επανάστασης. Μακριά και πέρα από ανέξοδες σπασμωδικές κινήσεις του πλήθους, ο πυρήνας αποσυνδέει την δραστηριότητά του από το χειροκρότημα ή την συσσωρευμένη οργή του πλήθους. Ο πυρήνας λειτουργεί εντελώς αυτόνομα από την κοινωνία. Ορίζει την αποστολή του και ύστερα την πραγματοποιεί σε πείσμα των αρνήσεων του κοινωνικού περιβάλλοντος. Κλιμακωτά χτίζει το προφίλ του απέναντι στην κοινωνία. Ο πυρήνας είναι ο μαγνήτης της ανέλιξης των θέλω της κοινωνίας. Ο πυρήνας δεν θέλει εμφανώς την κοινωνία. Φαινομενικά την αποδιώχνει, ωστόσο αυτό γίνεται για την απόσχιση κάθε εξουσιαστικής επιβολής πάνω στην κοινωνία. Η κοινωνία έχει ανάγκη τον πυρήνα ως εμπροσθοφυλακή των επιδιώξεών της, ώστε εκείνος να την οδηγήσει στην ολική απελευθέρωσή της.


Τα μέλη του πυρήνα δεν έχουν την συνηθισμένη αγωνία του να γίνουν πολλοί. Αυτή η μανία ταιριάζει καλύτερα στα πρόβατα των πολιτικών κομμάτων. Ο πυρήνας είναι η επαναστατική ελίτ. Τα μέλη του προσαρμόζουν τις φυσικές και διανοητικές δεξιότητές τους στον απελευθερωτικό αγώνα. Η αυτοκριτική που ασκούν τα μέλη του στον εαυτό τους είναι μια επίπονη και διαρκής διαδικασία που απαιτεί σκληρότητα και καθαρότητα των μελών απέναντι στον εαυτό και το σκοπό τους. Το έργο του πυρήνα είναι καθαρά πολιτικό. Τα μέλη του επαναστατικού πυρήνα συμπεριφέρονται και δρουν ως πολιτικοί στρατιώτες. Το κέρδος των μελών του επαναστατικού πυρήνα είναι συγκινησιακό και συνειδησιακό και τίποτε άλλο πέραν αυτού.


Στο άκουσμα της ύπαρξης ενός αόρατου πυρήνα που ασκεί τα επαναστατικά καθήκοντά του, η κοινωνία σχηματίζει ιδεοληψίες, όπως ότι επί παραδείγματι τα μέλη ενός επαναστατικού πυρήνα ιδρώνουν με τις ώρες στα γυμναστήρια και εξασκούνται στο σπάσιμο αρθρώσεων στις πολεμικές τέχνες. Το ίδιο ισχύει και για την μιλιταριστική ιδεοληψία που σχηματίζει η κοινωνία για τα μέλη ενός ένοπλου επαναστατικού πυρήνα. Η κοινωνία αφορίζει και μυθοποιεί καταστάσεις τις οποίες αποδιώχνει από ενοχικό φόβο και ατολμία για το αδύνατο, ενώ στην κριτική της διατηρεί μια επιλεκτική ακοή για το τι επιλέγει να ακούσει και τι όχι. Ό,τι απειλεί την φαινομενική ειρήνη και την αστική υποκρισία αποτελούν εκμαγείο που πλάθονται οι φόβοι της κοινωνίας. Η κοινωνία θεωρεί ότι τα μέλη ενός επαναστατικού πυρήνα ρίχνουν σχοινιά από κτίρια και προβαίνουν σε θεαματικές καταδρομικές επιχειρήσεις κραδαίνοντας οπλισμό που θα ζήλευε ακόμα και ο διάσημος Τζον Ράμπο ή κοιμούνται πάνω σε μισάνοιχτα μπαούλα γεμάτα εκρηκτικά σε υπόγεια ερμητικά κλειστά.


Σφάλμα. Τα μέλη ενός επαναστατικού πυρήνα είναι άνθρωποι με δεξιότητες ή και αδυναμίες και αγωνίζονται για το κοινό καλό. Κακώς λοιπόν τους αποδίδονται χαρακτηρισμοί και σκιαγραφείται το προφίλ τους ωσάν να επρόκειτο για ειδεχθείς εγκληματίες, πολύ περισσότερο όταν μιλούμε για εθνικιστές ή εθνικοσοσιαλιστές. Οι αστοί αντιμετωπίζουν τα μέλη ενός επαναστατικού πυρήνα ως τέρατα. Τα τέρατα φαντασιώνονται τέρατα και κρίνουν εξ ιδίων τ’ αλλότρια. 


Τα πάντα είναι εργαλεία και η χρήση τους εξαρτιέται από τους σκοπούς του πυρήνα. Το καθεστώς άλλοτε ποινικοποιεί οτιδήποτε δεν υπακούει στις νόρμες συμπεριφοράς των δουλικών του και άλλοτε αποποινικοποιεί οτιδήποτε εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς του. Το προδοτικό κράτος είναι ο εχθρός. 
Το καθεστώς επενδύει πάνω στην διάπλαση των φοβικών συνδρόμων της κοινωνίας και ενισχύει τους αδιόρατους φόβους, προερχόμενους από κάθε πτυχή του κοινωνικού δράματος.


Ο γνήσιος επαναστατικός πυρήνας απομυθοποιεί καθημερινά μέσα από την ρητορική και τις πράξεις του τα θεαματικά ψεύδη που στολίζουν την λειτουργία του. Ο επαναστατικός πυρήνας έχει πολιτικό λόγο και διαμορφώνει την πολιτική κατάσταση.  
Η θεαματική εικόνα των επαναστατών του στυλ αυτού δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σαφώς και όλα αυτά είναι εν δυνάμει τεχνικά όπλα στην διάθεση του πυρήνα, ωστόσο απέχουν παρασάγγας από την πολιτική δραστηριότητα για την οποία εξ ορισμού και εκ βάθρων δημιουργείται ένας τέτοιος πυρήνας. Η επαναστατική πολιτική οργάνωση δεν υποκαθίσταται από τις διάφορες τεχνικές ικανότητες, είτε αυτές αφορούν τη γνώση του να μπορεί κανείς να αποκρούσει επιτυχώς μια ενδεχόμενη επίθεση από φρουρούς του καθεστώτος ή ασυνείδητους αστούς με χρήση όπλων ή μη, είτε τη γνώση του να χειρίζεται με μεγάλη ευκολία τα διαρκώς εξελισσόμενα τεχνολογικά μέσα. Είναι παραδεκτό ότι τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα μπορεί να καταστούν τα μέσα καταδίκης ενός τέτοιου εγχειρήματος. Όσο πιο πρωτόγονα είναι τα μέσα, τόσο πιο δύσκολο είναι το έργο των άγρυπνων διωκτών της επαναστατικής δραστηριότητας.


Ο πυρήνας διαχειρίζεται τις γνώσεις των μελών του σύμφωνα με τις βλέψεις του, σύμφωνα με τους προσδιορισμένους στόχους του. Ο πυρήνας δεν αποσκοπεί στην πειθώ ή την συναίνεση σε δόγματα. Η προπαγάνδα του είναι ένα εργαλείο που χρησιμεύει στην κατανόηση της αντικειμενικής πραγματικότητας. Η προπαγάνδα στηρίζεται σε δύο κύριους άξονες. Πρώτα και κύρια στο να μεταδοθεί η αναγκαιότητα της οργάνωσης των ατόμων και των αγώνων τους μέσα από συγκεκριμένες δομές που θα επιλέξουν οι ίδιοι, ώστε να υπάρχει ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού ως προς το ζήτημα της στρατολόγησης και κατά δεύτερον να εγκαινιαστούν νέες πρακτικές και να γεννηθούν νέες ριζοσπαστικές ιδέες που θα χρησιμεύσουν στην κλιμακούμενη πολεμική κατά του αντιπάλου. Προαπαιτούμενα: ακούραστο επαναστατικό πείσμα και δυναμική αυτενέργεια για την αναζωπύρωση του επαναστατικού πάθους.


Αποστολή του επαναστατικού πυρήνα είναι να ενισχύσει ψυχολογικά, οργανωτικά και πρακτικά το μέτωπο της επίθεσης εναντίον του καθεστώτος και να δημιουργήσει την νικηφόρο προοπτική για την επαναστατική ανατροπή. Ο επαναστατικός πυρήνας οφείλει να κάνει τη νύχτα μέρα και να κάνει τη ζωή μια ζωντανή επίγεια κόλαση για τους εξουσιαστές. Οι διανοούμενοι επαναστάτες-μέλη του επαναστατικού πυρήνα πρέπει να αφουγκραστούν τις συνθήκες που επικρατούν και να δράσουν αναλόγως.  
Σύντροφοι και συντρόφισσες, συμμαχητές στον πολύμορφο εθνικιστικό και εθνικοσοσιαλιστικό αγώνα, μην ξεχνάτε ποτέ το βασικότερο…
ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!


ΟΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ! ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!


ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ


ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ