Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ…



Έχουμε διαπιστώσει και ύστερα από πληροφορίες συντρόφων μας, ότι παρατηρούνται φαινόμενα εκκόλαψης παρακρατικών στα πλαίσια συγκεκριμένων χώρων. Οι παρακρατικοί ξερομπαρόλες προσπαθούν να βρουν άσυλο σε χώρους στους οποίους κινούνται απονήρευτοι πολλοί συναγωνιστές. Επειδή τη μαλακία τη μυριζόμαστε από χιλιόμετρα, να πούμε σε αυτά τα ατομάκια που θα διαβάζουν αυτές τις γραμμές, ότι ξέρουμε ποιοι είναι, από πού καθοδηγούνται και γιατί. Ακριβώς επειδή, οι κλωτσοπατινάδες τέθηκαν στο περιθώριο του κυριλάτου πατριωτικού «χώρου», εμείς τις φέρνουμε και πάλι στην ημερήσια διάταξη του αγώνα.

Προειδοποιούμε αυτά τα πρώην απόσκατα του ΛΑ.Ο.Σ., κάτι άλλους πρώην ακροδεξιούς, κάτι άλλα ανθρωπάκια που την είδαν μαχητές των τηλεοπτικών στούντιο, ότι όσο θα ανοίγουν το στοματάκι τους για να μας κατηγορούν, τόσο θα σφίγγει η μέγγενη γύρω από το λαιμό τους. Οι θηλιές είναι πολλές και τα ικριώματα ακόμα περισσότερα.


«Πατριωτάκια» της φακής, καθίστε φρόνιμα και εγκαταλείψτε αυτό το «χώρο», διαφορετικά θα σας κάνουμε τυρί για τα μακαρόνια πίσω στις υπηρεσίες σας. Η ανοχή στους ρουφιάνους που παριστάνουν τους υπερπατριώτες στις τάξεις του εθνικιστικού κινήματος τέλειωσε.


Θα τους αναγνωρίσετε εύκολα όσοι κινείστε στο «χώρο». Δεν ανήκουν φανερά πουθενά, αλλά επί της ουσίας ανήκουν σε κάποιες υπηρεσίες για να χαρτογραφούν διάφορους χώρους. Έχουν ελληνοκεντρικό προφίλ, αγαπάνε υπέρμετρα την Ελλάδα, το αγαπημένο τους χρώμα είναι εντελώς τυχαία το γαλάζιο και πάνε πακέτο με τις επιτροπές κατοίκων για να τους δίνουν στεγνά στις υπηρεσίες τους.

«Πατριωτάκια», σας ξέρουμε. Εμείς όμως είμαστε οι «άλλοι» πατριώτες που σιχαίνονται τους γαλάζιους αντιφασίστες που προσπαθούν να καταδώσουν τους αγνούς αγωνιστές της Ιδέας. Είμαστε ο μεγαλύτερος φόβος σας! Να μας περιμένετε…

Υ.Σ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Κ.Υ.Π ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ  ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΥΣ Α.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ Α.Μ.Ε. ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΙΟΥΔΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΙΟ!  

ΣΚΑΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΧΑΝΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ
Α.Μ.Ε.