Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ







Η θέση των Ανένταχτων Μαιάνδριων Εθνικιστών πάνω στο ζήτημα της συμμετοχής στις λαϊκές κινητοποιήσεις είναι ξεκάθαρη. Την εκφράσαμε πρόσφατα με αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Frau Angela Dorothea Merkel . Αν διαθέτετε ισχυρή μνήμη, ως οργάνωση είχαμε εκδώσει σχετική ανακοίνωση, όπου καλούσαμε τους Αυτόνομους Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές να μην παίξουν το παιχνίδι του συστήματος. Μπορείτε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, διαβάζοντας ξανά τι γράφαμε τότε. Τα γεγονότα μας δικαίωσαν. Το καθεστώς δεν επέτρεψε να ανοίξει ρουθούνι και καμία μολότοφ δεν έπεσε. Χτες βράδυ το καθεστώς ήθελε να πέφτουν βροχή οι βόμβες μολότοφ.

(«Άκου Εθνικιστή», http://maiandrioi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html )

Παρ’ αυτά, μόλις πριν λίγες ημέρες όλοι οι Έλληνες ζήσαμε εκ νέου το ίδιο χιλιοπαιγμένο έργο της μεταπολιτευτικής Δημιοκρατίας. Οι δήμιοι του Κράτους περίμεναν με το σκοινί να κρεμάσουν τους αφελείς αγανακτισμένους.

Ξεκαθαρίζουμε ότι οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές, ΔΕΝ είμαστε αγανακτισμένοι, δεν αγωνιζόμαστε επειδή μας έκοψαν κάτι ψωροδίφραγκα από τον μισθό μας. Είμαστε Εθνικιστές / Εθνικοσοσιαλιστές εργάτες και δεν είμαστε λάγνοι της οικονομίας. Ερμηνεύουμε με τους δικούς μας όρους την ευημερία του Έθνους και της Φυλής μας.

Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές είμαστε συνειδητοί πολιτικοί στρατιώτες της Ιδέας. Δεν ανήκουμε σε κομματικά μαντριά, δεν μαντρωνόμαστε, δεν είμαστε αντικείμενο πολιτικής εκδούλευσης.

Το ζήσαμε για άλλη μια φορά. Την ημέρα που γινόταν η συζήτηση για τα νέα μέτρα εντός του Κοινοβουλίου, οι βουλευτές έκαναν τζάμπα και βερεσέ τον θεατρικό σαματά τους, ότι δήθεν τσακώνονται για τα μισθολογικά και τις δήθεν περικοπές στον μισθό των υπαλλήλων της Βουλής, αν και δεν έπεισαν και πάλι κανέναν. Φωνασκώντας το μόνο που καταφέρνουν είναι να μην ακούγονται σκοπίμως. Σ’ αυτό το λαϊκισμό στηρίζεται ολόκληρο το οικοδόμημα της Δημοκρατίας. Συνέβη το εξής παράλογο και αντισυνταγματικό, σύμφωνα με την ορολογία των τιμητών του παράλογου συστήματος. Δεν συζητήθηκαν τα νέα μέτρα, αντιθέτως οι βουλευτές όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων, γελούσαν ως άλλοι χάνοι, χειροκροτούσαν βοριδίζοντες τον εαυτό τους, όλα αυτά διανύοντας την απόσταση μεταξύ των βουλευτικών εδράνων και του κυλικείου του κοινοβουλίου. Το κανάλι της Βουλής πάγωσε την κρίσιμη ώρα, υπακούοντας στην αντισυνταγματικότητα της κυβέρνησης, ενώ οι αλήτες υπάλληλοι των 16 μισθών ετησίως και των 60 μισθών του εφάπαξ έκαναν ένα μίνι πραξικόπημα εντός της Βουλής, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την υπουργική διαταγή για περικοπή των παχυλών μισθών τους.

Όλα αυτά εντός της αιθούσης. Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. παρίσταναν την νέα γενιά του Πολυτεχνείου στον προαύλιο χώρο της Βουλής, αναρτώντας πανό, ζώντας τον δικό τους νεοσταλινικόμύθο, με άλλα λόγια την επανάληψη του δικού τους νεοελληνικού στα πρότυπα του γαλλικού Μάη του ’68, αυτή τη φορά επί ελληνικού εδάφους. Τα αλλεπάλληλα σπαθολουριάσματα των γραικύλων της γενιάς του Πολυτεχνείου, ακολουθώντας ευλαβικά την γραμμή συναίνεσης στη Δημοκρατία, έκαναν ταυτόχρονα και έναν επικοινωνιακό συνειρμό ενόψει του τριωδίου του Πολυτεχνείου.

Στην καλοστημένη φιέστα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να συμμετέχουν Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές. Όποιοι καλούν τους συναγωνιστές μας σε τέτοιου είδους κινητοποιήσεις είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ και ΧΑΦΙΕΔΕΣ. Οι Εθνικιστές και οι Εθνικοσοσιαλιστές ΔΕΝ είναι δυνατόν να μπαίνουν στην παγίδα του συστήματος να εξομοιωθούν με τους αναρχικούς κουκουλοφόρους που φέρουν την ρετσινιά των εγκληματικών ανομημάτων σε βάρος του ελληνικού λαού.

Όποιοι προτρέπουν τους συντρόφους μας ώστε να μετέχουν σε τέτοιες καταστάσεις θα εισπράξουν τα δέοντα, όπως το ίδιο και οι παρακρατικοί ρουφιάνοι της αντίπερα όχθης.

Όσοι είναι τόσο Γενναίοι, να κατέβουν μόνοι τους σε συγκέντρωση μπροστά από την πλατεία Συντάγματος, επίσημα ως Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές, κι όχι προβοκατόρικα κρυμμένοι μέσα στην ανωνυμία ενός αριστερού συρφετού. Φαντάζει τουλάχιστον γελοίο να προσπαθούν ορισμένοι να καπηλευτούν(!) έναν στημένο θίασο από την αριστερά. Απ' έξω από το Κοινοβούλιο, χτυπώντας παλαμάκια και παίζοντας το παιχνίδι του σκύλου με τη γάτα, αποδεικνύουν μόνο την δειλία τους να σπάσουν τις πόρτες στο άβατο της Δημοκρατίας.

Για ποιόν αγώνα μιλάτε κύριοι; Μήπως ξεχάσατε να πάρετε τη δόση σας;

Μήπως έχετε καταστεί τηλεοπτικοί δούλοι της τηλεματικής αφομοίωσης του θεάματος και του εμπορεύματος;

Δυστυχώς, στην μπάσταρδη πολιτική ζωή αυτού του τόπου, συμβαίνουν κωμικοτραγικές καταστάσεις. Οι προδότες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μεταπηδούν στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και τα εγκλήματά τους διαγράφονται εν μια νυκτί, οι ακροδεξιοί του ΛΑ.Ο.Σ. μεταπηδούν στη Νέα Δημοκρατία  οι πολιτικοί αρχάνθρωποι του Κ.Κ.Ε. κουνάνε σημαιάκια, οι πρώην πρασινοφρουροί του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. κάνουν πάρτι στην πλατεία Συντάγματος για να γιορτάσουν την άνοδό τους στην εξουσία και το θέατρο συνεχίζεται κανονικά.

Έτσι μπορεί να δεις την επαύριον μια σύμπραξη μεταξύ «εθνικιστών» με τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., όπως και φωτογραφίες των «εθνικιστών» που κατεβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος πλάι-πλάι με τους μετέχοντες στο μπλοκ του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Ενδεχομένως και ανάμεσα στις γραμμές των παρακρατικών κουκουλοφόρων. Τι θα πείτε τότε; Ότι είστε ξεφτίλες; Ή ότι έμμεσα συνεισφέρατε στην άνοδο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. στην διακυβέρνηση της χώρας;

Κύριοι, σοβαρευτείτε, εκθέτετε όλον τον εθνικιστικό / εθνικοσοσιαλιστικό χώρο.

Η Ιδέα δεν είναι κτήμα κανενός. Όποιος ντροπιάζει την ιδέα είναι εχθρός μας.

Εξάλλου, είναι εντελώς ντροπιαστικό να ισχυρίζεται κανείς ότι μετείχε σε μια τέτοια φιέστα, δεδομένου ότι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, κατάφεραν να διαλύσουν εντός ολίγων λεπτών της ώρας μια ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της τάξεως 100.000 ατόμων. Απόλυτη ντροπή, αν σκεφτείτε και μόνο τον αριθμό όλων αυτών που βρίσκονταν εντός του Κοινοβουλίου και τον αριθμό εκείνων που βρίσκονταν εκτός παίζοντας με το γιογιό τους.

Τι κάνατε γενναίοι μας «Σπαρτιάτες»;

Συναγωνιστήκατε τον Κώστα τον Κεντέρη στο άλμα εις μήκος ή μήπως γκρεμίσατε την εξουσία;

Επομένως, ω παίδες Ελληνων, όχι μόνο πρακτικώς αποδειχτήκατε ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ αλλά και δεν ελευθερώσατε καμία πατρίδα. Επομένως, δεν τηρήσατε ούτε καν τον Ιερό όρκο του Έλληνα Οπλίτη. Παραδώσατε την υποταγή σας στον εχθρό.

Να σας θυμήσουμε:





"Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα,


οὐδ᾿ ἐγκαταλείψω τὸν προστάτην


ὢ ἂν στοίχῳ,


ἀμυνῶ δὲ καὶ ὑπὲρ ἱερῶν καὶ ὁσίων,


καὶ μόνος καὶ μετὰ πολλῶν,


καὶ τὴν πατρίδα οὐκ ἐλάττω παραδώσω,


πλείω δὲ καὶ ἀρείῳ ὅσης ἂν παραδέξωμαι.


Καὶ συνήσω τῶν ἀεὶ κρινόντων,


καὶ τοῖς θεσμοῖς τοῖς ἱδρυμένοις πείσομαι,


καὶ οὓς τίνας ἄλλους ἱδρύσεται τὸ πλῆθος ἐμφρόνως.


Καὶ ἂν τὶς ἀναιρεῖ τοὺς θεσμοὺς


ἣ μὴ πείθηται οὐκ ἐπιτρέψω,


ἀμυνῶ δὲ καὶ μόνος καὶ μετὰ πάντων.


Καὶ τὰ ἱερὰ τὰ πάτρια τιμήσω.

Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές πιστεύουμε στην δύναμη της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, στην δύναμη των συντρόφων που είναι δεμένοι μεταξύ τους με δεσμούς αίματος. Πιστεύουμε στην οργανωμένη αντίσταση, όπως εκφράζεται ξεκάθαρα μέσα από την αόρατη ισχύ της ακέφαλης αντίστασης. Τα τσίρκουλα που παριστάνουν τους «αυτόνομους» και πάνε πλάι-πλάι με τους αναρχικούς, θα μας βρουν μπροστά τους.

Δεν αναγνωρίζουμε την εξουσία, δεν την νομιμοποιούμε. Κινούμαστε επαναστατικά, «παραβατικά» για το σύστημα και τους κανόνες του και τους έχουμε πατόκορφα γραμμένους. Αν είναι κάτι σήμερα που μπορεί να προκαλεί ανείπτωτη και ανέκφραστη χαρά στον Εθνικιστή και τον Εθνικοσοσιαλιστή είναι το βαθύ πλήγμα στο γόητρο της Δημοκρατίας. Σήμερα, η Δημοκρατία αποτελεί ένα ανέκδοτο για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Δεν θέλουμε πορείες με αριστερούς, θέλουμε τους πολιτικούς στην άσφαλτο νεκρούς!

Το είπαμε και το ξαναλέμε! Θάνατος στη Δημοκρατία!

ΠΙΣΤΙΣ-ΑΓΩΝ-ΝΙΚΗ

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ