Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Αντιφασίστες: Εμείς περάσαμε και στην Νέα Σμύρνη


Στο γνωστό ρουφιανοsite του κρατικού indymedia στης 15/10 μερικά αντιφασιστικά κρατικά χρηματοδοτούμενα λαμόγια κλαίνε με μαύρο δάκρυ γιατί τους χαλάσαμε την γιορτούλα αναλυτικά:


Η  πορεία στις 12/10 της Εργατικής Λέσχης στη Νέα Σμύρνη, ημέρα απελευθέρωσης της Αθήνας από τους ναζί, ήταν αγωνιστικό κάλεσμα στην περιοχή μας για την απελευθέρωση από την τρόικα, την κυβέρνηση, την εργοδοτική χούντα, τον φασισμό.
Η πορεία φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους.  Χθες το βράδυ, οι πάντα αφανείς εκπρόσωποι του παρακράτους γέμισαν την είσοδο της Λέσχης με μπάζα και σκουπίδια. Η χτεσινή ενέργεια είτε «αυθόρμητη» είτε «σχεδιασμένη»,είναι ένα μικρό κομμάτι στο παζλ κρατικής, παρακρατικής και εργοδοτικής τρομοκρατίας που κλιμακώνεται τις τελευταίες μέρες με συλλήψεις διαδηλωτών, χτυπήματα αγωνιζόμενων εργατών,επιθέσεις φασιστικών ομάδων.Στην Εργατική Λέσχη, στη Νέα Σμύρνη, no Pasaran!https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1430351

Σας το ξαναλέμε οι εργάτες ΕΧΟΥΝ πατρίδα, τα σκουπίδια που γέμισαν στην είσοδο της ''Λέσχης'' σας είναι τα δικά σας και σας τα ξαναδώσαμε πίσω αφού πρώτα πέρασαν Ελληνικό Εργατικό Εξαγνισμό:





- ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ -

 ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ




Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές