Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

COMBAT 18 / TERROR MACHINE






Τί είναι η Combat 18;

Η Combat 18-στο παρελθόν μία ανεξάρτητη οργάνωση που δραστηριοποιούταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά την τελευταία δεκαετία εξελίχθηκε σε μία ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση με βάση την πρωτότυπη πίστη (ή σκοπό) της οργάνωσης-Οτιδήποτε χρειαστεί (για τον αγώνα). Χωρίς επίσημα μέλη, οι υποστηρικτές της Combat 18 έρχονται σε μία μεγάλη ποικιλία μορφών και μεγεθών, μερικοί με δεσμούς με το μεγάλο κίνημα του «Blood and Honour», άλλοι δηλώνοντας πίστη κάπου αλλού,ακόμα και κάποιοι χωρίς δεσμούς με καμία οργάνωση (συλλογικότητα) απολύτως. Ανεξάρτητα από το όποιο λάβαρο οι υποστηρικτές της Combat 18 στέκονται, θα έχουν πάντα την υποστήριξη του κινήματος ''Blood and Honour'' για το κουράγιο και την ακλόνητη αφοσίωση τους στον απώτερο σκοπό.                                                                                                         

Είναι το «Blood and Honour» και η Combat 18 η ίδια ομάδα/οργάνωση;

Όχι! Ενώ ορισμένα μέλη και οπαδοί του «Blood and Honour» υποστηρίζουν και συμμετέχουν στον τρόπο ακτιβισμού / δράσης της Combat 18,η πλειοψηφία των μελών του δεν το κάνει. Το «Blood and Honour» ενεργεί / λειτουργεί με την αντίληψη/κατανόηση ότι όλοι είναι σε θέση να πράξουν διάφορα πράγματα και όχι όλοι όμως να δύνανται να πράξουν το ίδιο. Επιπλέον, μπορεί κανείς να υποστηρίζει την Combat 18 χωρίς ποτέ να γίνει μέλος του «Blood and Honour». Στην πραγματικότητα πολλοί από εκείνους που ισχυρίζονται οτί είναι ένα μέρος της Combat 18 δεν έχουν πραγματικούς δεσμούς με το κίνημα του Blood and Honour.

Γιατί παραμένει απρόσωπο;

Το κίνημα του «Blood and Honour» δεν υπάρχει για να φανερώνει αλαζονεία  ή να συγκεντρώνει κάθε είδους αναγνώριση (θετική ή αρνητική) και έτσι ο ίδιος τρόπος λειτουργίας / κώδικας συμπεριφοράς αναμένεται από όλους τους υποστηρικτές του. Τα μέλη του «Blood and Honour» όπως επίσης και οι υποστηρικτές της Combat 18 θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι γνωρίζοντας ότι μία εργασία έχει ολοκληρωθεί,χωρίς ποτέ να χρειάζεται να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες.

Πώς μπορώ να γίνω μέλος της Combat 18;

Η Combat 18 είναι η ακέφαλη αντίσταση. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν μέλη ούτε κατάλογοι (καταστικά / καταστατικά ονομάτων) και εντολές για να περαστούν στους από κάτω (ή να διαβιβαστούν μόνο!). Ο τρόπος δράσης/ακτιβισμός της Combat 18 οδηγείται απο την ατομική πρωτοβουλία και την οργάνωση σε χαμηλότερο επίπεδο. Ο όρος ''Ακέφαλη Αντίσταση''δεν συνεπάγεται ότι δεν υπάρχουν αρχηγοί / υφιστάμενοι, αλλά ότι είναι προτιμότερο και ευθύνη του καθενός να αναλάβει ηγετικό ρόλο και να κάνει ότι είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί η επιβίωση του πολιτισμού μας.
----------------------------------------------------------
Μετάφραση/Επιμέλεια: Unknown Soldier

(δημοσιεύτηκε στο 23ο τεύχος του ελληνικού Ε/Σ περιοδικού Omerta Terrormachine