Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Οι 10 Παντοτινές Αλήθειες του Λευκού Εθνικιστή



1.Ο Λευκός Εθνικιστής τοποθετεί τη φυλή του πάνω απ’όλα και κάνει όποιες θυσίες αποδειχθούν αναγκαίες για το σκοπό του Εθνικισμού και τη πρόοδο του λαού του.

2.Ο Λευκός Εθνικιστής κάνει πράξη ότι μπορεί για να εξασφαλίσει την ύπαρξη του λαού του και το μέλλον τον λευκών παιδιών.

3.Ο Λευκός Εθνικιστής είναι υπερήφανος για την Ιστορία, τις αξίες, τα ήθη και υιοθετεί αυτά και ζει σύμφωνα με όσα έθεσαν οι πρόγονοί του.

4.Ο Λευκός Εθνικιστής μάχεται να δείχνει ευγένεια, δυνατό χαρακτήρα και πρότυπο άριστου ανθρώπου, όλες τις ώρες έτσι ώστε να μην απογοητεύει ποτέ το λαό του.

5.Ο Λευκός Εθνικιστής καλλιεργεί συντροφικότητα και αίσθημα ενότητας ανάμεσα στο λαό του, επειδή αν δε θριαμβεύσουμε μαζί σαν ένα, θα πεθάνουμε μόνοι.

6.Ο Λευκός Εθνικιστής σκέφτεται πριν πράξει, έτσι ώστε να μη ντροπιάσει, εξεφτελίσει ή κάνει κακό στον εαυτό του ή το λαό του.

7.Ο Λευκός Εθνικιστής δυναμώνει το σώμα του μέσω του υγιεινού τρόπου ζωής, ακονίζει το μυαλό του μέσω της αναζήτησης της γνώσης και θωρακίζει το πνεύμα του με πυγμή και αποφασιστικότητα έτσι ώστε να γίνει το όχημα και η προσωποποίηση του Εθνικισμού και της Νίκης.

8.Ο Λευκός Εθνικιστής δεν ψεύδεται στους συντρόφους του και στο λαό του, γιατι αποτελούν την οικογενειά του και η τιμιότητα την αρετή του.

9.Ο Λευκός Εθνικιστής δίνει ξεχωριστή σημασία στον όρο τιμή και δε θα ανεχτεί καμία ατιμία απέναντι στο σκοπό, το λαό ή τον εαυτό του.

10.Ο Λευκός Εθνικιστής ποτέ δε παραδίδεται, ποτέ δεν υποχωρεί και θα προτιμούσε το θάνατο από την ήττα. 

(δημοσιεύτηκε στο 24ο τεύχος του ελληνικού Ε/Σ περιοδικού Omerta Terrormachine)