Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ






Όταν επιμένουν να μην πείθονται, μπέρδεψέ τους. Σπείρε ζιζάνια και άπλωσε την αταξία και την παραπληροφόρηση στο στρατόπεδο του εχθρού. Όσο πιο παραποιημένη εικόνα σου καταφέρεις να τους περάσεις (ή η κακεντρέχεια τους δημιουργήσει) τόσο το καλύτερο για σένα. Να ξέρουν όσο το δυνατόν λιγότερα για την αληθινή ζωή και δράση σου. Αν είσαι έντιμος και απόλυτα αφιερωμένος στην Υπόθεση όλα είναι σε καλό δρόμο. Όλα μπερδεύονται γλυκά και γόνιμα για σένα. Η συκοφαντία αναμενόμενη και ευλογημένη τροφή μας τρέφει και μας ατσαλώνει. Χωρίς αυτήν, η υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν πάψεις να είσαι «ενοχλητικός»  σημαίνει πως αδρανείς, ίσως και πως υποτάχτηκες. Προσοχή!

Προφυλάσσουμε τον εαυτό μας εξασφαλίζοντας το μίσος των συνειδητών και ασυνείδητων υπηρετών του συστήματος. Δικαιώνουμε αυτό το μίσος. Τους το αναδημιουργούμε.  Η προβοκάτσια είναι η σίγουρη επαναστατική πρακτική μας. Δεν την χαρίζουμε στο κράτος, αλλά ούτε και την αφήνουμε σε χέρια που δεν σκέφτονται…

…Κάποιοι θα συνεχίσουν την ζωούλα τους, τις δουλίτσες τους, τα ακίνδυνα φίλο-επαναστατικά μπλα-μπλα τους, τους ψόφιους έρωτές τους, τις αποστερημένες ομοιόμορφες διασκεδάσεις τους · κοντολογίς την άθλια ύπαρξή τους. 

Δεν θα είμαστε εμείς εκεί.  Ποτέ πια. Ξεκινάμε την ρώσικη ρουλέτα της ζωής με τα πνευμόνια μας να πάλλονται στον καθαρό αέρα. Πετάμε μακριά ότι μας εμποδίζει στο ξεκίνημα, αγκαλιάζουμε μια άλλη πραγματικότητα. Οι ήττες, η περικύκλωση, οι κίνδυνοι, θα κινδυνέψουν με τη σειρά τους.


Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Δημοσιεύτηκε στο 35ο τεύχος του Omerta Terrormachine.