Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Νέος θύλακας αντίστασης: Autonome CR (Αθήνα)

Καθημερινά όλο και περισσότεροι νέοι Εθνικοσοσιαλιστές και Εθνικιστές πυκνώνουν τις γραμμές του Αυτόνομου Μετώπου Αντίστασης.




H αντίσταση αυτή είναι ξεκάθαρα αντισυστημική και 100% ριζοσπαστική και δεν έχει καμιά σχέση με γραφικότητες και καταστάσεις που προσπάθησαν να επιβάλλουν κάποιοι στον λεγόμενο «χώρο».




Τα τελευταία χρόνια υπολογίζουμε σε κάποιες εκατοντάδες τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που αυτοοργανώθηκαν πάνω στις βάσεις και τις αρχές της ακέφαλης αντίστασης.



Καθημερινά νέες παρεμβάσεις σε διαφορετικά σημεία της χώρας, νέα αντικαθεστωτικά έντυπα, συνεχής ιδεολογική ζύμωση και συντονισμένη δράση ενάντια στο παγκόσμιο κτήνος.




Είναι σημαντικό και επιβάλλετε να υπάρχει συνεργασία και αλληλεγγύη με άλλες εθνικοσοσιαλιστικές ομάδες και πατριωτικές κινήσεις παρόλο που μπορεί να υπάρχουν οι όποιες διαφορές σε κάποια ζητήματα.


Σήμερα η σ.ο. του «Μαύρου Κρίνου» έχει την τιμή και την χαρά να παρουσιάσει μια νέα ομάδα που κινείτε στον χώρο της Ελληνικής Εθνικιστικής Σοσιαλιστικής Αυτονομίας.


Oι AUTONOME CR είναι μια νέα εθνικοεπαναστατική ομάδα από το κέντρο της Αθήνας.




Όπως μας ενημέρωσαν μάλιστα πρόσφατα τύπωσαν ένα έντυπο και το μοίρασαν ΔΩΡΕΑΝ.




Συναγωνιστές επικοινωνήστε μαζί τους στο email:



autonomeCR@yahoo.gr

Πηγή: http://mavroskrinos.blogspot.com/2010/10/autonome-cr.html