Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Συναγωνιστές – Συναγωνίστριες


Μήνυμα προς τους επικριτές μας, στους προδότες που μας ρουφιάνεψαν και σε όλους αυτούς που με δόλιο σκοπό και μικρό κομματικές σκοπιμότητες θέλησαν να καταστρέψουν και να καπηλευτούν της δράσεις και τα κείμενα μας..

Μπορεί κάποια στιγμή, κάποιοι να σας συγχώρησαν, εμείς όμως ποτέ, ήσασταν, είστε και θα είστε εχθροί μας, και ότι τι εχθρικό εμείς το καταστρέφουμε και προσπαθούμε να το αφανίσουμε.

Αναλογίζοντας και κάνοντας μια αναδρομή σε παλαιότερες δράσεις μας βλέπουμε ότι το πείσμα και η λύσσα μας να ισοπεδώσουμε όσα μας γονάτισαν σαν χώμα ιερό και σαν φυλή, είναι μεγάλη. Δίνουμε την υπόσχεση μας ότι δεν θα σταματήσουμε, δεν θα γονατίσουμε, δεν θα προσκυνήσουμε και αν αυτό θέλει και απαιτεί αίμα, τότε είμαστε διαθεμένοι να το δώσουμε με κάθε τίμημα με κάθε μέσο και για τον σκοπό και την Ιδέα.
Ιδέα για ένα έθνος ελεύθερο. Ουτοπικά λόγια; Φαντασμένη επανάσταση; Άνισος αγώνας; Εμείς απαντάμε; σφίξε τα δόντια σου, άσε το ένστικτο σου να μιλήσει, το αίμα σου να αποφασίσει, και την καρδία σου να πράξει

Αναλογίσου και δες νέο/έλληνα, νέο/ραγιά εσύ τι έχεις κάνει για το έθνος σου; Όχι για το ξεφτιλισμένο κράτος αλλά για μια κληρονομία που σου δόθηκε και εσύ την άφησες να χαθεί μέσα στης κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες σου, έμαθες να ζεις με την περηφάνια σου στο χώμα και με το χέρι να κοιτάζει ψηλά, και το κεφάλι σου να είναι σκυμμένο να ζητιανεύεις λίγα ψίχουλα, έμαθες να δουλεύεις και όχι να εργάζεσαι, έμαθες να δίνεις και όχι να ζητάς, έμαθες το παιδί σου να είναι σκλαβωμένο και να μην σκέφτεται, εμείς δεν θα το ανεχτούμε, εμείς δεν θα το επιτρέψουμε.

Δίνουμε συναγωνιστικούς και συντροφικούς χαιρετισμούς σε όλα τα ανένταχτα και όλα τα εθνικιστικά αυτόνομα κινήματα και ομάδες, ενδεικτικά: Μαύρο κρίνο, Αυτόνομο δίκτυο εθνικιστών, Omerta crew hellas, Αυτόνομοι εθνικιστές Δωδεκανήσων, στους δικούς μας Ανένταχτους Μαιάνδριους εθνικιστές ρόδου και Ανένταχτους Μαιάνδριους εθνικιστές Ηπείρου, καθώς και σε όλους που παραλείψαμε … (έρχεται νέο βίντεο με νέες δράσεις, από τους Α.Μ.Ε και τους Α.Μ.Ε ηπείρου γιατί εμείς δεν ξεκουραζόμαστε και δεν κοιμόμαστε ποτέ, ίσως η επόμενη δράση μας να είσαι ΕΣΥ).

Αυτόνομο εθνικιστικό αντάρτικο πόλεων

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ – ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ